agribex

06 > 10 dec 2023

Exhibitor awards

Agribex news - 09/12/2023

Tijdens de exposantendrink op vrijdag 8 december zijn ook de exhibitor awards uitgereikt. Dit initiatief gaat al een aantal edities mee. Meer recent is de beloning voor de meest vrouwvriendelijke stand.

De jury kende een aantal prijzen toe verdeeld over verschillende categorieën:

  • <50m2 : Agrovision
  • 51-150 m2: Colaert Essieux
  • 151-300 m2: Milwaukee
  • >300 m2: Deutz Fahr
  • vrouwvriendelijke stand: Kress

De jury heeft de standen beoordeeld op een 8-tal criteria zoals ontwerp en visuele presentatie, netheid, toegankelijkheid, duurzaamheid, ontvangst en interactie met bezoekers, innovatie, het educatief karakter en de impact die de stand heeft op het publiek. Bijzonder is dat de jury ook heeft gekeken naar de toegankelijkheid van de standen voor mensen met een fysieke beperking en uiteraard blijft interactie en communicatie een belangrijk element in de standenbouw. De aanwezigheid op een beurs moet immers vertaald worden in nuttige contacten en mogelijks contracten.

Voor de Ladies'Day werden de standen met betrekking tot hun vrouwvriendelijk karakter gescreend op de aandacht die ze aan de dames schenken. Daarbij vindt de jury het cruciaal dat de standhouders rekening houden met specifieke interesses en behoeftes van vrouwen. "Promotie van gendergelijkheid en empowerment van vrouwen in de landbouw", blijft ons uitgangspunt zo stelt de jury in haar beoordelingsverslag. Kress viel daarbij op als standhouder omdat ze een doosje met pralines aan bezoeksters gaven met als slogan: 'Girl Power'

Wie houdt nu niet van cookies