agribex

06 > 10 dec 2023

Highlighted

AGRIBEX overtreft verwachtingen

Agribex news — 10/12/2023

AGRIBEX 2023 zit erop. De 72e editie die na de annulatie in 2021 omwille van Covid opnieuw plaatsvond in Brussels Expo, heeft voor de organisatoren de verwachtingen overtroffen. Zo klinkt het unisono. Fedagrim-voorzitter Johan Colpaert geeft aan dat de federatie met enige bezorgdheid begonnen was aan deze editie. “We kwamen uit een zeer moeilijke periode met de annulatie van de vorige beurs en hebben deze editie opgezet in voor de landbouw bijzonder onzekere tijden. Maar nu op de laatste dag kunnen we wel degelijk stellen dat onze ongerustheid niet geheel terecht was. AGRIBEX staat er en blijft er staan. De beurs heeft een belangrijke waarde en verdient haar plaats in het landschap. Het is ook duidelijk dat in tegenstelling tot grote publieksbeurzen, het landbouwsalon als vakbeurs voor de bezoeker en de exposant een must blijft. Wat wij vandaag vaststellen is dat AGRIBEX nog meer geprofessionaliseerd is. De kwaliteit van de bezoekers lag bijzonder hoog, net zoals de interesse. Of er nu echt verkopen volgen, dat zullen de volgende maanden uitwijzen.”

read more

Exhibitors AGRIBEX 2023

Agribex news — 22/11/2023

Below is the list of exhibitors at AGRIBEX 2023 (exhibitor name + booth number).

read more

Silver Boxwood | JETZER | ELIET

Agribex news — 19/10/2023

The ELIET Jetzer is a machine that injects hydrophilic polymers capable of retaining rainwater like water crystals into an existing lawn to boost its resistance to drought in a sustainable way.

read more

Silver Boxwood | SPIDER 720 PLUS | GREENTEC A/S

Agribex news — 19/10/2023

Thanks to the integration of a unique sideshift unit located in the centre of the arm turret, the GreenTec Spider mower arm offers users a total working area of 270 degrees around the tractor for the first time.

read more

Silver Ear | DARTMOOR | EVERS

Agribex news — 19/10/2023

Seeding equipment with a mass transfer device to improve the penetration capacity of the discs while keeping the equipment light.

read more

Headings

Who doesn't like cookies?